MOTVINDENS HIMMELRETNING

MOTVIND I MEDIA

MED MOTVIND

Motvind er en ideell festival som tar sikte på å presentere et bredt spekter musikk av høy internasjonal kvalitet. Festivalen skal være inkluderende og mangfoldig. Vi jobber aktivt for at festivalen skal være tilgjengelig for alle samfunnslag, til en så rimelig penge som overhodet mulig.

Motvind ble arrangert for første gang sommeren 2016. Oppstarten var motivert av kjensgjerningen om etisk tvilsomme selskapers involvering i norsk kulturliv.

Slike selskaper inkluderer (uten å begrense seg til) Kongsberg Gruppen, Nammo og Statoil.

Disse selskapene er aktive sponsorer av norsk kultur og idrett. Dette er svært problematisk. For vi mener at våpen, ammunisjon og olje ikke har noen ting med kunst, kultur og idrettsglede å gjøre. Vi oppfatter denne sponsingen som en renvasking av selskapenes samvittighet og en tildekking av deres lyssky geskjefter. 

Tross dette er Motvind fremfor alt en pro-festival. Motvind er pro-fred, pro-frihet og pro-kvalitetsmusikk!

 

Vi ønsker med denne festivalen å etablere en scene for unge og nyskapende musikere så vel gamle ringrever, og publikum skal kunne forvente seg utforskende og sjangeroverskridende musikk av høy internasjonal kvalitet, uten å måtte endevende lommeboka!

294473_134739809952040_6740931_n.jpg
WBW_website_Logo_Web.jpg

© 2019 by Motvind Kulturlag.

  • Facebook Social Ikon

Kontakt: motvindfestivalen[at]gmail.com

En stor takk rettes til våre støttespillere: